Yoga with April

Zwangerschapsyoga

Yoga with April

Zwangerschapsyoga is een mooie manier om je voor te bereiden op de bevalling ook wanneer je nooit eerder yoga hebt beoefend.

Tijdens de zwangerschapsYoga besteden we aandacht aan ontspanning van lichaam en geest, maar ook aan de voorbereiding van de geboorte. We proberen uit de drukte van het dagelijkse leven te stappen en we maken tijd vrij om stil te staan bij "het moment"

In een rustige omgeving doen we oefeningen om het lichaam soepel en ontvankelijk te maken voor de geboorte van het kind. Met ademhalingsoefeningen laten we ons denken tot rust komen, waardoor er ruimte kan ontstaan.

Ook maken we door middel van onze handen en liefdevolle aandacht contact en verbinding met de baby. Gaandeweg groeien we ook in het "vertrouwen hebben" naar de bevalling toe. Tijdens de lessen besteden we aandacht aan:

Ademhalingstechnieken.


Informatie en vooral oefeningen om je vertrouwd te maken met je adem en die te gebruiken voor ontspanning, concentratie en kracht. Hoe kan je je adem gebruiken tijdens de bevalling om zo ontspannen mogelijk te blijven.

En welke ademtechniek gebruik je op welk moment tijdens je bevalling.

Asana.


Oefeningen die we met ons lichaam doen. Door middel van oefeningen proberen we het lichaam zo soepel mogelijk te houden en voor te bereiden op de bevalling. We hebben extra aandacht voor het bekken en de bekkenbodem.

Vertrouwen.


Dat je de capaciteit hebt om samen met je baby te bevallen.

Ontspannen.


Door middel van adem- en asana-oefeningen, leren we te ontspannen en de aandacht te richten op je baby.Algemene informatie
.

Dames kunnen te alle tijden instromen.

En natuurlijk contact met de andere zwangeren.
    •    Bij inschrijvingen worden eenmalig inschrijfkosten berekend van €20,-
    •    Lessengeld €14,70 per keer
    •    Met partner €21,70,-

Betalingen vanaf 38 weken zwangerschap zijn per les €14,70. Bij afwezigheid gaan de kosten door. Deze lessen kunnen na de bevaling (binnen 1 jaar) ingehaald worden bij de Hatha Yoga.

Vergoeding via zorgverzekering is mogelijk. Check dit vooraf bij je zorgverzekeraar.

Bekijk via onderstaande knop naar de actuele lestijden. 

ZwangerschapsYoga & partnerlessen.

Tijdens de cursus zwangerschapsyoga is ook een partnerles. Voor jou en je partner of voor iemand anders die bij je bevalling aanwezig zal zijn. Het is prettig als je praktische tips en technieken aangereikt krijgt die je samen kunt toepassen tijdens de bevalling. Je bent namelijk tijdens de ontsluitingsperiode waarin de de weeën op moet vangen grotendeels met z'n tweeën. Dit geldt zowel voor een thuisbevalling als voor een bevalling in het ziekenhuis.

Privélessen

Deze lessen (met partner) duren 1 uur en kosten € 85,-. Privé-lessen bieden veel persoonlijke aandacht en een op maat gesneden cursus. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met mij op via e-mail of telefoon

Yoga with April

Yoga with April
T. 06 1308 3186
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KvK 14118487
IBAN NL75 INGB 0006 5745 91
BIC INGBNL2A